- ETUSIVU - ZIAJA - DENOVA PRO - MYYMÄLÄ - MEIKKI- JA KYNSISTUDIO - UUTISET - JÄLLEENMYYJÄT - YHTEYSTIEDOT -

Hyvin hoidetut jalat pysyvät terveinä ja raikkaina. Lisäksi jalkojenhoito on helppo tapa rentoutua ja piristää päivää!

Ziajan jalkavoidesarja on palkittu ja kattava neljän eri hoitotuotteen sarja, josta löytyy ratkaisu jokaisen jaloille. Ziajan jalkavoiteet ovat luonnollisia ja korkealaatuisia tuotteita pirteissä pakkauksissa. Niiden raikkaat tuoksut ja pehmeys piristää päivää ja virkistää jalkoja. Ziajan jalkavoiteita suositellaan myös diabeetikoille.

Ziajan jalkavoiteissa vaikuttavina aineina käytetään kasvipohjaisia ainesosia kuten valkoista lupiinia, oligopeptidejä, kylmäpuristettua oliiviöljyä, auringonkukkaöljyä, luomupalmuöljyä, piparminttua, hydroksiproliinia, D-pantenolia ja hevoskastanjauutetta.

Kosteuttava jalkavoide, 80 ml

Kosteuttava jalkavoide ennaltaehkäisee kovettumia ja jalkojen ihon kuivumista tehokkaasti. Tuote sisältää lupiinista uutettuja ihoa suojaavia ja kosteuttavia oligopeptidejä ja -sakkarideja sekä lääkekasvinakin tunnettua Caesalpinia spinosa -uutetta.

Jalkavoide halkeilevalle iholle, 60 ml

Halkeilevan ihon jalkavoide pehmentää jalkojen ihoa. Se hoitaa ja ennaltaehkäisee jalkojen kovettumia ja kuivumista. Sisältää valkoisesta lupiinista uutettuja syväkosteuttavia oligopeptidejä, joilla on ihoa uudistava vaikutus. Sisältää lisäksi sakkarideja ja hydroksiproliinia, jotka edistävät halkeilevan ihon korjaantumista.

Ravitseva ja hoitava jalkavoide, 50 ml

Ihanan runsas Ziajan ravitseva ja hoitava jalkavoide sisältää pehmentäviä oliiviöljyä ja auringonkukkaöljyä. Täyteläisen jalkavoiteen avulla kovettumat pehmenevät jo muutaman käyttökerran jälkeen.

Viilentävä jalkageeli, 80 ml

Viilentävä jalkageeli vähentää turvotusta ja rauhoittaa väsyneitä ja raskailta tuntuvia jalkoja. Sisältää ihanan raikasta piparminttuöljyä ja hevoskastanjaa. Viilentävä ja raikastava vaikutus kestää pitkään. Erinomainen paljon liikkuvalle tai seisovalle.

Takaisin tuotesivulle


Face Helsinki Ky / Vaasankatu 6 / 00500 Helsinki