- ETUSIVU - ZIAJA - DENOVA PRO - MYYMÄLÄ - MEIKKI- JA KYNSISTUDIO - UUTISET - JÄLLEENMYYJÄT - YHTEYSTIEDOT -

Monen suomalaisen iho on herkkä ja punoitukseen taipuvainen. Ziajan Phytoaktiv-sarja on kehitetty herkälle iholle, jolla esiintyy couperosan oireita: punoitusta ja laajentuneita tai katkeilevia hiusverisuonia.

Phytoaktiv-tuotteiden sisältämä kasviuuteyhdistelmä sisältää lehmus-, sypressi- ja hevoskastanjauutteita. Kasviuutteista saadut flavonoidit rauhoittavat ihoa ja vähentävät ihon punoitusta tehokkaasti. Kollageenikapseleista vapautuva C-vitamiini puolestaan vahvis taa pintaverisuonia ja ennaltaehkäisee juonteiden syntymistä.

Phytoaktiv-tuotteiden kevyt ja hellävarainen koostumus on tutkitusti tehokas couperosan hoidossa. Ranskalaistutkimus vahvistaa Phytoaktiv-voiteiden vähentävän laajentuneita pintaverisuonia jopa 18,7% (28 pv:n käytön jälkeen, Sederma laboratorioiden testissä Phytoaktiv yövoide).

Phytoaktiv päivävoide, 50 ml

Innovatiivinen Phytotal-kasviuutekoostumus vähentää tutkitusti punoitusta ja hiusverisuonten katkeilua. Tuotteen sisältämä C-vitamiini tasoittaa ihon sävyä ja ennaltaehkäisee juonteiden syntymistä. Kevyt koostumus ei tuki ihoa. Mineraaliöljytön ja allergiatestattu koostumus. Tuote sopii hyvin meikin alle.

Phytoaktiv yövoide, 50 ml

Phytoaktiv yövoide sisältää runsaasti innovatiivista Phytotal-kasviuuteyhdistelmää, joka tutkitusti pienentää laajentuneita hiusverisuonia ja estää niitä katkeilemasta. 28 päivän käytön jälkeen laajentuneet hiusverisuonet vähenevät 18,7%. Phytoaktiv yövoiteen ravitseva koostumus hoitaa ja rauhoittaa ihoa nukkuessa, jolloin iho uudistuu tehokkaimmin. Phytoaktiv yövoiteella ihon sävy paranee näkyvästi.

Phytoaktiv silmänympärysvoide, 15 ml

Phytoaktiv silmänympärysvoiteen sisältämä Phytotal-kasviuuteyhdiste vähentää ihon punoitusta näkyvästi. Tuote pienentää silmäpusseja ja vähentää turvotusta. Virkistävä C-vitamiini kiinteyttää ihoa. Tuotteen koostumus on hajusteeton ja mineraaliöljytön.

Phytoaktiv kasvonaamio, 7 ml

Phytoaktiv-sarja geelimäinen kasvonaamio vähentää ihon punoitusta, rauhoittaa ihoa ja antaa sille kauniin hehkun. Kasvonaamio uudistaa ihon pintakerrosta ja sen sisältämät C-vitamiini sekä kollageeni kiinteyttävät ihoa. Tuloksena kuulas ja kaunis iho.

Phytoaktiv puhdistusmaito, 200 ml

Phytoaktiv puhdistusmaito poistaa meikin ja puhdistaa ihon hellävaraisesti. Se vahvistaa hiusverisuonten seinämien elastisuutta ja vähentää ihon punoitusta. Puhdistusmaito kosteuttaa ihoa ja jättää sen ihanan pehmeäksi. E-vitamiini suojaa ihoa päivän rasitusta vastaan.

Phytoaktiv kasvovesi, 200 ml

Phytoaktiv kasvovesi rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa. Se viimeistelee ihonpuhdistuksen ja tasoittaa ihon sävyä. Vähentää ihon hiusverisuonten seinämien katkeilua ja ihon punoitusta. Lisäksi se sisältämä D-pantenoli tehokosteuttaa ihoa.


Takaisin tuotesivulle
Face Helsinki Ky / Vaasankatu 6 / 00500 Helsinki