- ETUSIVU - ZIAJA - DENOVA PRO - BIELENDA - PIERRE RENE - MIYO - PAESE - KENT - DAVINES - MYYMÄLÄ - UUTISET - JÄLLEENMYYJÄT - YHTEYSTIEDOT -

Lisätietoa tuotteista www.ziaja.fi ja www.facebook.com/ziajasuomi

Oletko etsinyt ihonhoitosarjaa, jossa yhdistyvät korkea laatu, luonnollisuus ja erinomainen hinta? Ziaja on päivittäiskosmetiikkasarja, jonka erinomainen hinta-laatusuhde on tehnyt siitä nopeasti suositun.

Ziaja on useasti palkittu luonnollinen kosmetiikkamerkki, jonka valikoimassa on mielenkiintoisia, korkealaatuisiin luonnollisiin ainesosiin pohjautuvia ihonhoitotuotteita jokaiselle ihotyypille.

Valmistuksessa on käytetty mm. kylmäpuristettua oliiviöljyä, vuohenmaitoa, appelsiiniöljyä ja kaakaovoita. Kaikki Ziaja-tuotteet sisältävät paljon luonnollisia ainesosia ja mahdollisimman vähän säilöntäaineita.

Ziaja sopii herkällekin iholle, sillä tuotteet ovat dermatologisesti testattuja ja hellävaraisia. Lisäksi tuotteiden teho ja vaikutus ihoon on kliinisesti testattu. Ziaja ei testaa tuotteitaan eläimillä eikä käytä tuotteissaan eläintestattuja ainesosia. Ziajan tuotteilla on myös Green Point -ympäristötunnus.

Ja mikä parasta, kaikki tuotteet maksavat alle 20 euroa!

Ziaja on puolalainen perheyritys ja alansa markkinajohtaja kotimaassaan. Ziajan tuotteita myydäänkin yli 4 miljoonaa kappaletta joka kuukausi. Ziajan perusti vuonna 1989 Zenon ja Alexandra Ziaja. Yrityksen omistajat ovat koulutukseltaan kemistejä ja farmaseutteja.

Ziajalla on omat tuotantotilat sekä oma tuotekehityslaboratorio ekologisella alueella Gdanskissa. Ziaja kehittää jatkuvasti uusia korkealaatuisia tuotteita, joissa luonnolliset ainesosat yhdistyvät moderniin teknologiaan.


Face Helsinki Ky / Vaasankatu 6 / 00500 Helsinki