BRÄNDIT

Liity tyytyväisten jälleenmyyjiemme joukkoon!

 Face Helsingin edustamat tuotemerkit ovat alansa johtavia eurooppalaisia perheyrityksiä. Meidät tunnetaan luotettavana, joustavana, ystävällisenä ja asiantuntevana kumppanina. Toimitamme tuotteet omasta varastostamme Helsingistä ympäri Suomen. Ota yhteyttä ja rakennetaan yhdessä sinun liiketoimintaasi sopiva valikoima. Olemme täällä sinua varten!

Ziaja

Rakastu tuhansien suomalaisten tavoin Ziajan elämyksellisiin päivittäiskosmetiikkatuotteisiin! Ziaja on kosmetiikka- ja farmasia-alan perheyritys, joka kehittää ja valmistaa korkealaatuisia ihon- ja hiustenhoitotuotteita 35 vuoden kokemuksella. Valikoima kattaa kasvot, vartalon, saippuat, deodorantit, miehet, aurinkovoiteet ja dermokosmettiisen Ziaja Med -sarjan. Ziajan tuotteet pohjautuvat luonnon hoitaviin ainesosiin, kuten C-vitamiiniin, vuohenmaitoon, oliiviöljyyn acai-marjaan ja cupuacuun. Ziajan tuotteet sisältävät paljon ihoa hoitavia ainesosia sekä mahdollisimman vähän säilöntäaineita. Kaikki tuotteet on testattu ihotautilääkärin valvonnassa ja niiden pH-arvo on ihoystävällinen. Tuotteita ole missään vaiheessa testattu eläinkokein. Ziaja valmistaa tuotteensa puhtaalla, ekologisella alueella lähellä Gdanskia. Ziaja on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen, sillä kaikkien tuotteiden SVH on alle 15 euroa.

Paese

Paese on ihoa hoitava ja ammattimeikkaajien suosittelema meikkisarja. Paese yhdistää meikeissään huippulaadukkaat pigmentit ihoa hoitaviin ainesosiin. Tuloksena luonnollisen kaunis meikki ja hyvinvoiva iho. Paese rakastaa luonnollista kauneutta, eikä halua peittää sitä. Huomaat eron ihollasi. Paese on voimakkaasti kasvava perheyritys, joka valmistaa ja kehittää korkealaatuisia meikkituotteita Krakovassa, Puolassa. Kaikki tuotteet on testattu ihotautilääkärin valvonnassa. Paesen tuotteita ei ole testattu eläimillä missään päin maailmaa.

Arkana

Koe ammattikosmetiikan seuraava sukupolvi! Arkana on neurokosmetiikan edelläkävijä (markkinoiden ensimmäinen neurokosmetiikkasarja) ja kansainvälisesti palkittu hoitolasarja (mm. Cosmoprof Awards 2019, In-cosmetics Global Best Ingredient 2020 ja LN Innovation Award 2020). Tuotteissa on korkeimmat mahdolliset vaikuttavien ainesosien pitoisuudet. Neurokosmetiikassa edistyneet ihonhoidon ainesosat vaikuttavat hermoston välittäjäaineisiin hoitaen uudenlaisella ja tehokkaalla tavalla mm. ikääntymismuutoksia, pigmenttihäiriötä ja ihoärsytystä. Arkanan valikoimassa myös dermokosmeettiset hoidot, happohoidot ja mikroneulaushoidot. Arkana on kehittänyt ainutlaatuisia ammattikosmetiikkatuotteita jo 12 vuoden ajan yhteistyössä lääkäreiden ja kansainvälisten ihonhoidon ammattilaisten kanssa. Näkyvät hoitotulokset saavat sinut ja asiakkaasi hymyilemään.

Bielenda Professional

Bielenda Professional on kosmetologien tarpeisiin kehitetty sarja, joka on voittanut kahtena vuonna peräkkäin Suomen Kosmetologien Yhdistyksen Lajinsa Paras -kilpailun. Bielenda tutkii intohimolla luonnon ainesosia, tieteen läpimurtoja ja uusimpia hoitomenetelmiä. Bielenda kehittää tutkimuksensa pohjalta innovatiivisia, tehokkaita, kokonaisvaltaisia, monitehoisia ja ajankohtaisia kauneushoitoja. Bieleda Professional tarjoaa laajan hoitovalikoiman ja myyntituotteet eri ihotyypeille ja vaativiin iho-ongelmiin. Valikoimaan kuuluu tehokkaimpia hoitomenetelmiä, kuten happohoitoja, mikroneulaushoitoja ja innovatiivisia pitkävaikutteisia tehohoitoja.Bielenda Professional on oman alansa edelläkävijöiden valinta.

Ziaja Pro / Denova Pro

 

Denova Pro uudistuu vuonna 2024 ja hoitolasarjan nimi muuttuu Ziaja Proksi. Ziaja Pro on hoitolasarja, joka on syntynyt yksinkertaisesta ajatuksesta: korkealaatuinen ihonhoito kuuluu kaikille. Se syntyy tutkimustyöstä, ihon tarpeiden tuntemisesta, toimivista hoitomenetelmistä, parhaista aktiiviainesosista, voiteiden koostumuksista, todistetuista hoitotuloksista ja tärkeimmästä ainesosasta – rakkaudesta hoitotyötä kohtaan. Ziaja Pro on kosmetologien tarpeisiin kehitetty erinomaisen hinta-laatu-suhteen tarjoava hoitolasarja. Farmaseuttipariskunnan Zenon ja Aleksandra Ziajan kehittämä palkittu sarja on kosmetologeille, jotka uskovat, että rakkaudella tehty korkealaatuinen ihonhoito ja luonnon kaunis iho kuuluvat kaikille.

Ziaja Med

 

Ziaja Med on farmaseuttien kehittämä dermokosmetiikkasarja, joka tarjoaa tehokasta mutta hellävaraista hoitoa vaativalle ja herkälle iholle. Tuotteet sisältävät hoitavia ainesosia, jotka on valittu tarkkaan niiden tehokkuuden ja hellävaraisuuden perusteella. Valikoima kattaa yleisimmät iho-ongelmat ja herkän ihon tarpeet: ruusufinni, erittäin kuiva iho, atooppinen iho, akne, ikääntyvä iho, pigmenttimuutokset, SK50+ aurinkovoiteet kasvoille ja hiuspohjan ongelmat. Valikoimasta löytyy hellävaraiset tuotteet myös vauvoille ja lapsille. Ziaja Med sopii usein käytettäväksi dermatologin määräämien hoitojen rinnalle. Ziaja Med on hypoallergeeninen ja dermatologisesti testattu dermokosmetiikkasarja, jolla on 35 vuoden kokemus kosmetiikka- ja farmasia-alan tuotekehityksestä.